Aanbevelingen

Wat klanten over Inner Perspective zeggen:
 

Peter de Wit | teamleider Woondiensten | Woningbedrijf Velsen

In een tweetal trajecten heeft Annemieke medewerkers afkomstig vanuit verschillende afdelingen, begeleid bij het vormen van een afdeling Klant Contacten Centrum. Annemieke had een scherpe analyse op het functioneren van de deelnemers individueel en binnen de groep. Daarnaast zijn de gemeenschappelijke waardes vastgesteld, wat zijn de drijfveren waar een KCC voor staat en verstaan we daar hetzelfde onder.
Het was een leuk, leerzaam en waardevol project, waar de groep en ik veel profijt van hebben.

 

Manon van der Zwaart | senior medewerker Financiële Administratie

De coaching gesprekken met Annemieke heb ik als erg prettig ervaren, ze luistert goed en weet je terug te brengen naar de kern. Ze stelt de juiste vragen en laat je vooral zelf nadenken over bepaalde zaken.
Annemieke heeft mij geleerd zelf barrières weg te nemen, zodat ik mij beter kan richten op mijn verdere ontwikkeling.

 

Janet Zeegers | Director Finance & Operations | Mama Cash

Na 10 jaar fijn gewerkt te hebben bij Stichting Mama Cash was het voor mij tijd om een volgende stap te maken. Ik heb bij Annemieke Smit van Inner Perspective een leuk traject gevolgd om duidelijkheid te krijgen wat voor toekomstige werkomgeving het best bij mij zou passen. De oefeningen waren op mij toegespitst en nuttig. Ze hebben mij meer inzicht gegeven in de waarden die voor mij van belang zijn.
Gedurende het hele traject is de feedback die Annemieke geeft ‘to the point’, constructief en vriendelijk. Ze helpt je net dat laagje dieper te gaan. Het totale traject heeft me geholpen mijn wensen duidelijker te formuleren. Ik kan Annemieke van harte aanbevelen.

 

Pieter Wim Versluijs | interim-, proces- en projectmanager / toezichthouder | Versluijs Management & Consultancy / Carint Reggeland

Annemieke is een plezierige sparringpartner bij ontwikkel vragen van persoon en organisatie.
Zij schakelt soepel tussen reflectie en actie en tussen ratio en gevoel. Ze komt snel tot de kern. Zij maakt daarbij gebruik van haar ruime ervaring als leidinggevende, een ruim assortiment aan methoden en technieken en haar gevoel voor humor.

Ik verheug me op haar nieuwe boek en verdere samenwerking!

 

Nina Treep | Business Controller Logistics

Het was zeer plezierig om Annemieke als coach te hebben. Annemieke heeft mij gereedschappen gegeven om verdere stappen te zetten in mijn loopbaan. Dankzij Annemieke weet ik nu beter waar mijn passie ligt en wat ik belangrijk vind in mijn werkomgeving. Hierdoor ben ik in staat om mij veel gerichter te oriënteren op een vervolgstap. Dit voelt goed. Annemieke: bedankt!

 

Ariën Pos | directeur | Axis Accountants

Annemieke verstaat de kunst van het luisteren, samenvatten en reflecteren. Ze heeft in ons team een bewustwording op gang gebracht waardoor mensen beter in staat zijn zichzelf en hun collega’s te zien, feedback te geven en te ontvangen. Ze ondersteunt mensen om zelf barrières weg te nemen en zichzelf verder te helpen.

Wie op haar website kijkt ziet een aantal middelen die Annemieke gebruikt voor diverse trajecten. Wij hebben gemerkt dat ze deze instrumenten kundig inzet op de juiste manier en met de juiste nuance waardoor het de juiste gereedschappen zijn en niet een kant en klaar trucje.

Ze behandelde onze collega’s met respect en eerlijkheid waardoor er een veilige sfeer ontstond waarin ook zij respectvol en eerlijk met elkaar konden omgaan.

Annemieke heeft ons team een grote stap laten maken.

 

Jordy Janse | student Bedrijfskunde | Hogeschool van Amsterdam

Annemieke heeft mij als student begeleid tijdens mijn afstudeerstage. Ik kan haar zonder twijfel als geweldige coach aanbevelen! Dankzij haar voortdurende en punctuele feedback heeft zij mij geholpen om mij tijdens de eindfase van mijn studie optimaal te ontwikkelen.

Haar enerverende inzet en persoonlijke benadering hebben mij tijdens deze periode nog meer gemotiveerd om mijzelf te ontwikkelen. Een groot compliment voor een unieke coach!

 

Mark van Straten | directeur/eigenaar | Fysio van Straten

Als eigenaar van meerdere fysiotherapie praktijken (Laren, Bilthoven, Nike EHQ) waar 9 hoog opgeleide professionals werken, wil ik met enige regelmaat zien waar we als team staan. Mijn insteek daarbij is: hoe kunnen we het maximale uit ons zelf halen, waardoor de zorg voor de patiënten optimaal is en ons werkplezier groot.

Met haar programma Time2Team heeft Annemieke ons inzicht gegeven in onze onderlinge verschillen als persoon en hoe die van invloed zijn op onze samenwerking. Daarnaast hebben we door de verscheidenheid aan oefeningen meer duidelijkheid gekregen waar iedereen staat tot de praktijk. Ze heeft ons energie gegeven om ons doel te bereiken.

Een fantastische workshop die ons als team en dus ook als praktijk verder zal helpen. Annemieke is sterk in de vertaling naar de dagelijkse praktijk. Ze zorgt voor een ontspannen sfeer die een goede communicatie mogelijk maakt.

 

José van Eeuwijk | docent Bedrijfskunde | Hogeschool van Amsterdam

Annemieke heeft mij zeer kundig geholpen om mijn talenten en behoeften in kaart te brengen. Door middel van gesprekken en oefeningen tijdens en buiten de sessies. Dit heeft mij erg geholpen in het vinden van werk dat beter bij mij past. Ook heb ik praktische richtlijnen gekregen om op een professionele en gelijkwaardige manier te communiceren met leidinggevenden. Ik ben tijdens dit traject als persoon gegroeid. Ik sta nu in mijn kracht en ik heb meer richting gekregen.

Daarnaast is Annemieke een zeer prettig persoon om mee te sparren. Ze is authentiek en door haar ervaring zeer veelzijdig.

 

Stefan Drenth | Teammanager Beleidskaders & Analyse | Dienst Regelingen (ministerie van Economische Zaken)

Annemieke is een zeer intuïtieve, resultaatgerichte coach. Ze weet je snel tot de essentie van je vraag te laten komen. Met een breed scala aan oefeningen die ze op de situatie afstemt en met heel precieze feedback heb ik in korte tijd veel bereikt. Heel fijn om mee te werken!

 

Wim ’t Hart | General manager/HRM Manager/Strategic Consultant | Beco

By using her ample experience in the field of human resources management and development and by bringing in her own warm, open and enthusiastic personality into the equation, Annemieke can successfully help individuals and teams to take the next step in their personal and professional development.

 

Paul Steinmann | Community Developer | Charlois Welzijn (gemeente Rotterdam)

Ik vond de gesprekken met Annemieke verassend, door mijn onbekendheid met MBTI. Ze is een uitstekende coach doordat ze goed inspeelt op de ander. Ze paart betrokkenheid aan professionaliteit, dat is een sterke combinatie. Haar inlevingsvermogen maakt dat ze goed reageert op de ander.

 

Willem Jan van den Brink | dialoogbegeleider en marketeer | McRay Promotions

De werkwijze van Annemieke bij het bepalen van mijn MBTI-type, heb ik ervaren als heel zorgvuldig. De praktijkruimte aan huis vond ik aangenaam, een goede plek voor 1-op-1 contact.